Mobiele websites

Wil je snel en voordelig een professionele op maat gemaakte mobiele website laten maken? Wij bouwen moderne websites die goed werken op desktop, tablet en mobiel. Hedendaags zijn nog veel websites niet comptabel voor mobiele apparaten. Dit terwijl 54,8% van het verkeer naar websites afkomstig is van mobiel apparaten. Om deze reden is het uiterst belangrijk om een responsieve website te hebben die er op desktop, tablet en mobiel goed uitziet.

Hoe werkt het?

Wil je een website die ook geschikt is voor tablets en mobiele apparaten? Wij bouwen websites standaard in responsive templates. Dit zijn sjablonen die zich aanpassen aan het formaat van het apparaat waar de website mee bekeken wordt. Al onze designs zijn responsive. Ook als u wilt afwijken van een sjabloon zorgen we ervoor dat het responsive blijft. Je passen jouw website volledig aan naar jouw wens en huisstijl.

Meer weten?

Geïnteresseerd in een mobiele website? Neem contact met ons op en wij zullen je verder helpen. In overleg kunnen we ook je bestaande website compatibel maken voor mobiele apparaten. Het bouwen van responsive designs behoort tot onze standaard service, waardoor je voor hetzelfde tarief 1 website krijgt die werkt op desktop, tablet en mobiel. Het kost je dus niets extra!

Jonathan
Jonathan3+ jaar klant van Digitalnest
Lees verder
Ontzorgen is het perfecte woord dat van toepassing is op de diensten van Digitalnest. Zij zijn altijd bereikbaar, snel en vakkundig. Bovendien zorgt hun manier van meedenken en advies voor het professionaliseren van mijn bedrijf.

Recente projecten

Meer weten?

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

De gemiddelde levertijd van een mobiele website bedraagt slechts 2 weken!

Samenwerken met Digitalnest?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 20.00 uur.

Laat Jouw Gegevens Achter!

P.S. wij bijten niet 😜

Laat Jouw Gegevens Achter!