Webshop laten maken

Wil je snel en voordelig een professionele op maat gemaakte webshop laten maken? Wij bouwen moderne webwinkels door gebruik te maken van de laatste technieken. Zo kunnen jouw klanten betalen met iDeal, Credit Card, Bancontact, PayPal, Klarna, AfterPay en bankoverschrijving. Jij levert de product afbeeldingen en -beschrijvingen. Wij doen de rest! Hulp nodig met het schrijven van unieke teksten? Wij helpen je om jouw teksten te optimaliseren voor zoekmachines.

Werkwijze

De webwinkels die wij bouwen maken gebruik van WordPress & WooCommerce. WordPress is een content management systeem, waarmee je gemakkelijk zelf wijzigingen of uitbreidingen kunt aanbrengen. Alles wat jij in gedachte hebt, kunnen wij verwerken in jouw website.

WooCommerce is de webwinkel plugin voor WordPress. WooCommerce is erg stabiel en tegelijkertijd uitermate flexibel. Je kunt er alles in kwijt voor het kunnen beheren van een goed lopende webshop. Het is voor de webshop eigenaar ontzettend makkelijk in gebruik te nemen: het is overzichtelijk en gemakkelijk te onderhouden.

Om het je makkelijk te maken, kun je ook kiezen uit vooraf ontworpen design sjablonen. Als jij al een design in gedachte hebt, is dat nog beter! Wij kunnen met elk denkbaar design overweg. Heb je een design in gedachte? Laat het ons weten en we zullen je een goed voorstel doen dat je niet kunt weigeren! 😉

Zodra we het eens zijn over de voorwaarden, wensen en design gaan we aan de slag. Jij levert ons de inhoud (teksten, foto’s), waarna wij zorgen voor de rest. Beschik je niet over afbeeldingen voor op de website? Dat is geen probleem! Via unsplash.com kun je gratis of tegen een kleine vergoeding mooie afbeeldingen vinden!

Al onze klanten krijgen een eigen omgeving. Vanuit deze omgeving kunnen al onze klanten in een oogopslag zaken bekijken/doen zoals:

Hiermee zorgen wij dat alles zo transparant en efficiënt mogelijk verloopt. Hier zijn GEEN extra kosten aan verbonden. Dit is onderdeel van onze service!

crm systeem

Wat kost een webshop?

Een veelgestelde eerste die wij krijgen is: wat zijn de kosten van het laten ontwerpen en ontwikkelen van een webshop?

De kosten verschillen per website en zijn afhankelijk van verschillende zaken. Moet de nieuwe webwinkel meertalig worden? Hoeveel verschillende templates zijn er nodig? Moeten er koppelingen komen met andere software? Is er behoefte aan formulieren of een zoekfilter?

Voor maar liefst €495,- krijg je dit van ons:

  • 1 landingspagina + Algemene voorwaarden- en Privacy beleid pagina
  • Koppeling met verschillende beschikbare betaalmethoden: iDeal, Credit Card, Bancontact, PayPal, Klarna, AfterPay en bankoverschrijving
  • 5 producten toevoegen aan de webshop
  • Optimalisatie voor zoekmachines
  • Optimalisatie op snelheid
  • Mobiel vriendelijk design
  • Social Media integratie

Benieuwd wat jouw website gaat kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kostenindicatie!

Webshop toevoegen aan bestaande website

Heb je al een goed werkende website en wil je er een webshop aan toevoegen? Ook dat kunnen we voor je regelen! Wij bouwen jouw webwinkel zo dat die naadloos aansluit op jouw website. Bij interesse kunnen wij in overleg jouw bestaande website van een nieuwe en moderne design voorzien.

betaal iconen

Webshop laten onderhouden

Uiteraard komt het weleens voor dat er wat gewijzigd moeten worden aan jouw webshop. Je wilt bijvoorbeeld producten toevoegen of verwijderen. Als je bij ons een webshop laat maken, zorgen wij voor een integratie met een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS). Hiermee kun je zonder enige technische kennis zelf aan de slag met het maken van wijzigingen op jouw webshop. Lukt het zelf niet en hulp nodig? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres: je kunt al je onderhoudstaken en wijzigingen aan ons ervaren team van professionals overlaten!

Liever een gewone website?

Dan kun je bij ons ook een gewone website laten maken. Stel je vraag via de live chat of mail en we helpen je graag verder!

Jonathan
Jonathan3+ jaar klant van Digitalnest
Lees verder
Ontzorgen is het perfecte woord dat van toepassing is op de diensten van Digitalnest. Zij zijn altijd bereikbaar, snel en vakkundig. Bovendien zorgt hun manier van meedenken en advies voor het professionaliseren van mijn bedrijf.

Recente projecten

Meer weten?

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

De gemiddelde levertijd van een webshop bedraagt slechts 2 weken!

Samenwerken met Digitalnest?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 20.00 uur.

Laat Jouw Gegevens Achter!

P.S. wij bijten niet 😜

Laat Jouw Gegevens Achter!

P.S. wij bijten niet 😜

Laat Jouw Gegevens Achter!