Jouw website laten vernieuwen?

Heb je al een website, maar is deze verouderd en wil je jouw website laten moderniseren? Bij ons kun je jouw website laten vernieuwen. We nemen de inhoud van jouw huidige website over en gieten dit in een nieuw modern jasje.

voor en na website laten vernieuwen

Wat krijg je erbij?

Meer mogelijkheden

Wil je meer uit jouw website halen en zelf jouw website bij kunnen houden met bijvoorbeeld een Content Management Systeem, waarmee je zelf wijzigingen kunt aanbrengen? Of jouw website integreren met Facebook en of Instagram? Of een van de andere talloze mogelijkheden integreren op jouw website? Dan ben je bij ons op het juiste adres!

Met websites kun je tegenwoordig veel meer dan alleen teksten en afbeeldingen weergeven. Samen met ons kan jij ervoor zorgen dat je alles uit jouw website haalt. Na en opknapbeurt van Digitalnest kun je er zeker van zijn dat jouw vernieuwde website weer een tijd mee kan!

Website vernieuwen vanuit een ander CMS?

Wil je jouw website laten overzetten vanuit een ander content management systeem dan WordPress? Ook dat is mogelijk! Wij kunnen gemakkelijk de inhoud van jouw oude website overhevelen naar de vernieuwde website. Hier hoef jij je dus geen zorgen over te maken: ook zo kunnen we jouw website vernieuwen. Zo kun je er met een volledig vernieuwde website weer tegenaan!

Wat komt erbij kijken?

Benieuwd wat er komt kijken bij het vernieuwen van jouw website? Neem dan contact met ons op en wij zullen het je uitleggen. We bespreken samen wat jouw wensen zijn en waar de vernieuwde website aan moet voldoen. Je kunt gebruik blijven maken van jouw bestaande domeinnaam en hostingprovider. Mocht je geïnteresseerd zijn naar de kosten van onze hosting, dan informeren we u hier graag over. Als alles is besproken, gaan we aan de slag met het vernieuwen van jouw website. We streven ernaar om jouw vernieuwde website binnen een week op te leveren.

Jonathan
Jonathan3+ jaar klant van Digitalnest
Lees verder
Ontzorgen is het perfecte woord dat van toepassing is op de diensten van Digitalnest. Zij zijn altijd bereikbaar, snel en vakkundig. Bovendien zorgt hun manier van meedenken en advies voor het professionaliseren van mijn bedrijf.

Recente projecten

Meer weten?

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

De gemiddelde levertijd van een vernieuwde website bedraagt slechts 2 weken!

Samenwerken met Digitalnest?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 20.00 uur.

Laat Jouw Gegevens Achter!

P.S. wij bijten niet 😜

Laat Jouw Gegevens Achter!