Website laten maken

Wij zijn gespecialiseerd in het maken van op maat gemaakte professionele websites. Of je nu een goedkope website wilt laten maken of een complexe webshop, voor iedereen hebben wij wat wils. Samen met jou kijken we welk design het best bij jouw wensen en bedrijf past.

Werkwijze

De websites die wij bouwen maken gebruik van WordPress. WordPress is een content management systeem, waarmee je gemakkelijk zelf wijzigingen of uitbreidingen kunt aanbrengen. Alles wat jij in gedachte hebt, kunnen wij verwerken in jouw website. Om het je makkelijker te maken kun je ook kiezen uit vooraf ontworpen design sjablonen. Als jij al een design in gedachte hebt, is dat nog beter! Wij kunnen met elk denkbaar design overweg. Heb je een design in gedachte? Laat het ons weten en we zullen je een goed voorstel doen dat je niet kunt weigeren! 😉

Zodra we het eens zijn over de voorwaarden, wensen en design gaan we aan de slag. Jij levert ons de inhoud (teksten, foto’s), waarna wij zorgen voor de rest. Beschik je niet over afbeeldingen voor op de website? Dat is geen probleem! Via unsplash.com kun je gratis of tegen een kleine vergoeding mooie afbeeldingen vinden!

Al onze klanten krijgen een eigen omgeving. Vanuit deze omgeving kunnen al onze klanten in een oogopslag zaken bekijken/doen zoals:

Hiermee zorgen wij dat alles zo transparant en efficiënt mogelijk verloopt. Hier zijn GEEN extra kosten aan verbonden. Dit is onderdeel van onze service!

crm systeem

Wat kost een website?

Een veelgestelde eerste die wij krijgen is: wat zijn de kosten van het ontwerpen en ontwikkelen van een website?

De kosten verschillen per website en zijn afhankelijk van verschillende zaken. Moet de nieuwe website meertalig worden? Hoeveel verschillende templates zijn er nodig? Moeten er koppelingen komen met andere software? Is er behoefte aan formulieren of een zoekfilter?

Voor maar liefst €295,- krijg je dit van ons:

  • 1 landingspagina + Algemene voorwaarden- en Privacy beleid pagina
  • 1 contactformulier om leads te verzamelen
  • Optimalisatie voor zoekmachines
  • Optimalisatie op snelheid
  • Mobiel vriendelijk design
  • Social Media integratie

Benieuwd wat jouw website gaat kosten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kostenindicatie!

Online

Bij ons jouw website laten maken? Wij streven ernaar om binnen twee weken een eerste versie van de website online te krijgen. Vervolgens gaan wij samen met jou de website bekijken en revisies doorvoeren om de website te fine tunen naar jouw wensen. Binnen drie weken is de definitieve versie van jouw website klaar. Heb je het liever nog sneller? Laat het ons weten, dan zorgen we ervoor dat de website met spoed wordt gemaakt.

Extra mogelijkheden

Heb jij complexe wensen zoals bijvoorbeeld: een boekingssysteem, afsprakensysteem, CRM systeem of noem maar op? Ook dat kunnen wij voor je regelen. Onze professionals hebben jarenlang ervaring met het implementeren van dergelijke systemen in websites. Benieuwd of wat jij in gedachte hebt gerealiseerd kan worden door ons? Neem dan contact met ons op!

Onderhoud

Het komt natuurlijk weleens voor dat er wat aangepast moet worden aan de inhoud van jouw website. Ook voor de nazorg ben je bij ons aan het juiste adres. We blijven nauw in contact met onze klanten & hun websites en maken eventuele wijzigingen snel in orde. Onze ervaring leert ons dat de gemiddelde site tussen een en twee uur onderhoud per jaar nodig heeft. Dit verschilt echter per site en is afhankelijk van de wijzigingen die je wilt doorvoeren. Als zich plotseling fouten voordoen op de website lossen wij dat uiteraard snel en kosteloos voor u op. Transparantie is waar wij in uitblinken: je ontvangt een prijsopgave voordat we beginnen, waardoor je NOOIT voor onverwachte kosten zult staan!

Samenwerken?

Wil je een professionele website voor een betaalbare prijs? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We bekijken samen de mogelijkheden en hopen snel voor je aan de slag te mogen met het bouwen van jouw droom website!

Jonathan
Jonathan3+ jaar klant van Digitalnest
Lees verder
Ontzorgen is het perfecte woord dat van toepassing is op de diensten van Digitalnest. Zij zijn altijd bereikbaar, snel en vakkundig. Bovendien zorgt hun manier van meedenken en advies voor het professionaliseren van mijn bedrijf.

Recente projecten

Meer weten?

Benieuwd naar onze gunstige tarieven? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

De gemiddelde levertijd van een website bedraagt slechts 2 weken!

Samenwerken met Digitalnest?

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar tussen 09.00 uur en 20.00 uur.

Laat Jouw Gegevens Achter!

P.S. wij bijten niet 😜

Laat Jouw Gegevens Achter!